Vi vil være det bedste flyttefirma

At flytte de dyrt indkøbte ejendele og værdier med stor affektionsværdi er en opgave, der skal udføres med respekt for dit indbo og den indgåede aftale.

Både pakning, transport og udpakning, ja og det at komme til aftalt tid, er vigtigt under en flytteprocess, såvel som prisen bliver og er den aftalte uden pludselige gebyrer.

Vi sætter stor ære i, at leverer en service, som forventet og gerne gå lidt længere, så du bliver fuldt ud tilfreds og måske vil anbefale os til andre – Det er winwin.

Herunder kan du læse lidt om hvad andre har oplevet hos Hamlet Flyt ApS.
(bemærk vi har ændret navn fra Hamlet transport til Hamlet Flyt ApS i 2018)

Nyeste anmeldelser

Kan anbefale Hamlet flytte firma.

februar 28, 2018

Super god service, kan klart anbefales at bruge Hamlet hvis du skal flytte. Alle aftaler blev holdt, alt gik fint , effektivt, med godt humør. Vil bruge Hamlet hvis jeg skal flytte eller anbefale dem til dem jeg kender. Tak

A. Mortensen

Fantastisk

februar 28, 2018

Min første flytning med flyttefirma og jeg følte mig i trygge og gode hænder fra start til slut. Virkelig søde, rare og professionelle folk og super hurtige. Mine bedste anbefalinger 👍👍👍

Lykke Kristensen

Rigtig gode flyttefolk.

januar 7, 2018

For en gangs skyld var det en fornøjelse at flytte. Hamlet-flyt har været så gode til at rådgive os samt hjælpe os med at bevare vores møbler sikkert og trykt, vi er super glade for den store hjælp vi fik af jeres fantastiske flytte mænd. Det var hurtigt og meget sikkert. Kan klart anbefale Hamlet-flyt.dk til alle og mine nærmeste bekendte.

Jens Arnesen

Find godt flyttefirma
Gode udtalelser
Anbefalet flyttefirma