Flyttefirma Slagelse

Du søger tydeligvis et flyttefirma i Slagelse, og vi er det åbenlyse valg til din næste flytning. Nu tænker du sikkert, hvorfor skulle jeg vælge netop jer? Forklaringen følger her.
Vi er Hamlet Flyttefirma og vi samler på glade kunder! Vi har mange års brancheerfaring, dedikerede og kompetente medarbejdere. Alt sammen det der gør, at du gemmer vores nummer til din næste flytning.

Få en flyttekonsulent ud til Slagelse

Inden vi påbegynder en flytning, har du muligheden for at vende flytninger og aftale de nærmere omstændigheder herfor med vores flyttekonsulent. Med vores flyttekonsulent kan du aftale hvad vi skal gøre i forbindelse med flytningen. Skal vi nedpakke jeres flyttegods, skal vi stille det i nogle bestemte rum på den nye lokalitet, skal vi pakke det hele ud eller måske der er behov for opbevaring af bestemte møbler eller kasser? Mulighederne er mange, og en af de ting der gør det nemt for dig som kunde. Vi er fleksible, tager tingene med et smil, og kører ikke før opgaven er fuldført.
Kontakt os for en uforpligtende samtale og tilbud. Vi er netop det flyttefirma i Slagelse som du søger.

Brug for et flyttefirma i Slagelse til erhvervsflytning? Kontakt Hamlet Flyt, vi tilbyder alle former for flytning. Vi flytter gerne hele domiciler, enkelte afdelinger hvad end det er in house eller til en ny lokalitet, og kan også være behjælpelige med en sikker og overvåget opbevaring hvor i kan få leveret det opbevarede gods efter behov.

Hamlet Flyt Slagelse. Vi er behjælpelige med alle former for ydelser i forbindelse med flytning. Og så kører vi selvfølgelig i hele Danmark. Husk vi samler på tilfredse kunder og altid yder en professionel service.

Kontakt os allerede i dag for en uforpligtende snak og tilbud. Vi kører i Slagelse, Storkøbenhavn, Sjælland og øer, og skulle behovet være der, resten af Danmark.

Flyttefirma Slagelse
Flyttetilbud Slagelse

“Et flyttefirma man kan regne med, som er der på pletten, og giver og yder god service hurtigt og nemt”

Kristine Windahl Genning
Kristine Windahl GenningMEGET pålideligt transport firma! Vordingborg

“Super service. Fantastiske flyttefolk, kan klart anbefales” Copenhagen.

Troels Kristensen
Troels KristensenSuper service, Copenhagen

“Kan klart anbefale Hamlet og hans folk til hvilken somhelst flytning eller transport. De er søde, effektive og billige”

Lisetta Katerina Nava
Lisetta Katerina NavaSUPER SERVICE OG TOP PROFESSIONEL, Rønnede

“Så ubesværet en flytning har vi ikke prøvet før ” “Fra start følte vi vores indbo i helt trygge hænder”

Tina Janne Thorsø
Tina Janne ThorsøTænk en flytning kan være så ubesværet, Roskilde

“Kan varmt anbefales, og de vil sikkert blive mit næste valg, hvis jeg skal flytte”

Stig Halvorsen
Stig HalvorsenFlytning til fast timepris - fås nok ikke bedre, Lille Værløse

“Mange tak for effektiv flytning og ekstra kasser da vi manglede”

Lise V. Nielsen
Lise V. NielsenPrivat villaflytning, Kbh